Göçük hasarlı Volkswagen ve Skoda değer kayıpsız düzeltme

SERGEN DEMİRCAN / 26.04.2024 / SON DÜZENLEME 2018-11-30 11:03:40
Göçük hasarlı Volkswagen ve Skoda değer kayıpsız düzeltme

Bu videomuzda sol ön çamurluğu hasarlı Volkswagen marka aracın ve sol arka çamurluğu göçük hasarlı Skoda marka aracın değişen ya da boya işlemi olmadan tamir edilme sürecini göstermeye çalıştık.

Boyasız Göçük Düzeltme (Göçük hasarlı Volkswagen ve Skoda değer kayıpsız düzeltme)

Boyasız göçük düzeltme fiyat teklifi: 0555 167 4045 (Whatsapp göçük hasarlı bölgenin resmi çekip atarak fiyat alabilirsiniz)

Ustaya Sor platformu üzerinden aracınızın özel servis kapsamındaki soruları ustalarımıza sorup cevabı mail adresinize alabilirsiniz.

Sizlere zencar oto servisinde yapılan "Boyasız Göçük Düzeltme" üzerine hazırladığımız video serisi ile bilgi vermeye çalışacağız. Ülkemizde pek fazla bilinmese de boyasız göçük düzeltme ile araçlardaki değer kaybının önüne geçilebilmektedir, bu videomuzda sol ön çamurluğu hasarlı Volkswagen marka aracın ve sol arka çamurluğu göçük hasarlı Skoda marka aracın değişen ya da boya işlemi olmadan tamir edilme sürecini göstermeye çalıştık. Türkiye'de boyalı, değişen parça ciddi anlamda aracın değerini düşürdüğünden boyasız göçük düzeltme ile yapılan araçlarda değer kaybı yaşanmaz. Boyaya nazaran göze çok daha hoş görünür ve çok daha kısa sürede hasar giderilerek teslim edilir.

→ Adres: Mahmutbey Mah. İnönü Cadde No: 119A Bağcılar/İstanbul
→ 0555 167 4045 / Çağrı Merkezi: 212 548 19 36

YORUM YOK

YORUM YAZ

FİYAT TEKLİFİ İSTE

YUKARI